Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nešťastná babička (82)! V nemocnici jej ukradli životné úspory
Zdielať na

Nešťastná babička (82)! V nemocnici jej ukradli životné úspory

82 / ročná pani Margita musela byť hospitalizovaná v nemocnici. Keďže sa však bála, že by jej z domu mohli zatiaľ zmiznúť všetky našetrené peniažky, zobrala si ich so sebou. A v nemocnici ju o ne okradli. Zúfalá babička tak ostala úplne na mizine. teraz premýšľa nad tým, či by nebolo lepšie siahnuť si na život...

Ukradli jej vyše 2000 eur

Zdravotné problémy má pani Margita už dlhší čas. Keď ju prestali poslúchať kolená, ostala sama doma. Jedného dňa sa príbuzným prestala ozývať. Bolo jasné, že niečo nie je v poriadku. Žena totiž odpadla a pomoc si nebola schopná sama privolať. Ubolenú ju našli ležať na zemi. Keď ju previezli do nemocnice, starenka si so sebou zobrala pre istotu všetky životné úspory.

Peňaženku s kabelkou mala v nočnom stolíku. V jeden večer však peniaze hľadala márne. V kabelke nebol ani cent. "Musel hľadať. Vidíte, aká je tá kabelka komplikovaná... Ešte som mala v takej ponožke vopchatú peňaženku. No, ale peňazí tam bolo dosť. Len sto bolo tých stoviek. Na pohreb som si skladala, lebo nemám nikoho," hovorí starenka.

Nemocnica sa dištancuje...

Vedenie sninskej nemocnice sa od prípadu dištancuje. Povedali nám, že babička svojim podpisom pri hospitalizácii deklarovala, že žiadne cennosti ani väčšiu hotovosť nemá a nevyužila tak ani možnosť uloženia v trezore. "Žene mala byť v nemocnici odcudzená finančná hotovosť 2050 eur," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Pani Margita je na mizine. Napriek tomu zlodejovi nič zlé neželá a namiesto toho uvažuje, ako so životom naloží ona sama. "Nech mu padnú na úžitok, keď mu tak trebalo, že prišiel až mne do kabelky. Už som stará, si urobím dačo, ale nemám odvahu," dodáva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy