Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Strieľalo sa pri Zvolene! Auto dostalo 10 guliek
Zdielať na

Strieľalo sa pri Zvolene! Auto dostalo 10 guliek

SIELNICA / V obci Sielnica pri Zvolene sa strieľalo. Luxusné auto prevŕtané guľkami si našiel jeho majiteľ pred rodinným domom. Kto a kedy strieľal, polícia práve vyšetruje. Nikto zo susedov si ale nič podozrivé nevšimol.

10 guliek v aute

Majiteľ si ráno našiel svoje auto prevŕtané guľkami. Parkoval pritom pred domom na konci tichej ulice. Luxusné vozidlo malo rozstrieľaný kufor a tiež zadné sklo. Útočník musel tlačiť kohútik minimálne desaťkrát! Tento počet sa našiel priamo na mieste. "K vyšetrovaniu budú prizvaní experti y kriminalistického útvaru," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Mária Faltániová.

Majiteľom luxusného vozidla je podnikateľ, ktorý má stavebnú firmu. Avšak k incidentu sa ani vlastník auta, ani nikto z jeho príbuzných vyjadrovať nechcú. Paradoxné je, že hoci bolo vozidlo zaparkované pred domom, nikto nič nepočul. Susedia si tiež nič nevšimli. "Nie, vôbec nič som nepočul a ani si nič nevšimol," potvrdil sused.

Polícia už začala vyšetrovanie. "Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin poškodzovania cudzej veci," uviedla hovorkyňa.

Streľba počas dňa

Podobný prípad sa stal pred nedávnom aj vo Zvolene. Útočník však strieľal sa však priamo v centre mesta z idúceho auta. Fasády niektorých budov sú odvtedy posiate guľkami zo samopalu. Paľbe sa nevyhli ani autá, s rozstrieľanými sklami skončilo aj zaparkované auto. Viac informácií TU.

"V tomto prípade zatiaľ žiadne nové skutočnosti nemáme a po páchateľovi aj naďalej pátrame," uzavrela hovorkyňa nedávny prípad vo Zvolene.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy