Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vlado (32) postrelil Petra (33), bojuje o život v košickej nemocnici!
Zdielať na

Vlado (32) postrelil Petra (33), bojuje o život v košickej nemocnici!

PREŠOV / V sobotu v skorých ranných hodinách sa Prešovom ozývala streľba. Pred herňou na Námestí mieru došlo k hádke medzi dvoma mužmi. Skončilo to streľbou. Jeden zranený muž skončil so strelným poranením v nemocnici, útočníka zatkla polícia. Na mieste incidentu sú už policajní vyšetrovatelia. Okolnosti útoku zatiaľ nie sú známe. Podľa najnovších informácií, zraneného Petra previezli vo vážnom stave na ARO do Košíc.

Malo ísť o sebaobranu

Polícia vyšetruje napadnutie ako obzvlášť závažný zločin vraždy spáchaný v štádiu pokusu!

Incident sa odohral v noci z piatka na sobotu okolo 3:00 na Námestí mieru v Prešove. Podľa našich informácií strieľal 32-ročný Vlado. On tvrdí, že išlo o sebaobranu. Druhý muž, 33-ročný Peter, ho mal pred podnikom napadnúť. Vlado, ktorý použil zbraň, po incidente zavolal políciu na miesto činu a nahlásil udalosť. Podľa našich informácií, muž vlastní viacero zbrojných preukazov a v legálnej držbe má viacero zbraní.

Bojuje o život

Zraneného Petra, ktorý pochádza z dvojčiat, najprv previezli záchranári do nemocnice v Prešove, kde podstúpil operáciu. Podľa informácií televízie JOJ má muž postrelený krk a hornú časť chrbta. "Podrobil sa životuzachraňujúcim výkonom na operačnej sále, jeho stav je veľmi vážny a je v priamom ohrození života," vyjadrili sa lekári po operácii.

Je hospitalizovaný na klinike ARO v Prešovskej nemocnici. Podľa našich zistení je jeho stav natoľko vážny, že prešovskí lekári všetky kroky konzultujú s lekármi na vyšších pracoviskách. Podľa najnovších informácií, zraneného Petra previezli vo vážnom stave na ARO do Košíc.

Alkohol

V sobotu okolo 7-mej hodiny ráno zháňala strelca jeho nešťastná priateľka, nakoľko sa mu nevedela dovolať. Až keď uvidela policajné pásky, začala zisťovať a zistila, že jej priateľ je jeden z aktérov. Podľa našich informácií mala žena s Vladom počas noci viackrát volať a ten mal byť opitý.

Téme sa venuje reportér Vladimír Jurek. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy