Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nebezpečný sex v Prievidzi, žena (32) s HIV je hrozbou!
Zdielať na

Nebezpečný sex v Prievidzi, žena (32) s HIV je hrozbou!

PRIEVIDZA / 32-ročná žena, ktorá v Prievidzi ponúkala sexuálne služby aj napriek tomu, že je nakazená vírusom HIV, skončila vo vyšetrovacej väzbe. Rozhodla o tom sudkyňa Okresného súdu v Prievidzi. Desiatky mužov ktorí s ňou mali pomer, však zostávajú v neistote. V týchto dňoch chodia húfne do bojnickej nemocnice a dávajú si robiť testy.

Útok prostitútky

Slečna s blond vlasmi - podľa polície nebezpečná žena, HIV pozitívna, závislá, údajne prostitútka. Obvinená ale pokojne ponechaná na ulici existovať ďalej. Keď sa s ňou stretol reportér TV JOJ Pavol Čertík, fyzicky ho napadla. Keďže vedel, že bude agresívna, riskoval len preto, aby polícii preukázal to, že obvinená dáma, stále ponúka nebezpečný sex v Prievidzi komukoľvek, kto prejaví záujem.

"Nechcel som ju prenasledovať ďalej a klásť jej ďalšie otázky, lebo som bol upozornený, že je impulzívna a môže začať škriabať alebo útočiť," povedal reportér. Pri ochorení, ktoré táto žena má, je s ňou nechránený sex nebezpečný. Jej klienti tak majú hlavu v smútku. Vírus sa ale z jej tela môže dostať na iného človeka aj pri banálnom poranení.

Podľa odborníkov mal policajný vyšetrovateľ údajne nebezpečnú ženu okamžite väzobne stíhať. "Pri takomto skutku a takejto osobe, ktorá je drogovo závislá a predpokladá sa, že si bude zháňať prostriedky na obživu, sú dôvody na vzatie do väzby," objasnila odborníčka na trestné právo Lucia Kurilovská. 

Prostitútka na súde

Policajti ktorí priviezli 32-ročnú ženu na súd mali na rukách chirurgické rukavice. Páchateľka mala tvár zahalenú šálom. Sudkyňa ju nakoniec poslala do vyšetrovacej väzby. Žena sa odvolala. Zarážajúce je, že problémy so zákonom mala len nedávno. Policajti u nej našli drogy a sudca ju uznal vinnou.

"Obvinenej sudca uložil trest odňatia slobody na tri mesiace s podmienečným odkladom na 15 mesiacov ako aj toxikologické liečenie," informoval Michal Turák z Krajského súdu v Trenčíne.

Žena sa mala svojim telom živiť viac ako päť rokov. "Prišla za mnou a spýtala sa ma, či nepoznám niekoho, kto by s ňou vyspal za peniaze, alebo za gram marihuany," povedala kamarátka obvinenej. Žena mala mať údajne stovky klientov. Tí by sa mali dať čo najrýchlejšie vyšetriť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy