Zatiahnuté
23°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Muž (49) zabil svoju ženu (†47), sám sa priznal
Zdielať na

Muž (49) zabil svoju ženu (†47), sám sa priznal

PARTIZÁNSKE / V Partizánskom prišla o život žena (47). V stredu večer ju zavraždil jej manžel. Zadusil ju v garáži. Pár hodín po ohavnom čine skončil na polícii.

Priznal sa sám

Muž (49) sa priznal na polícii sám. "Zavraždil som svoju manželku," povedal mužom zákona. Hliadka z obvodného oddelenia okamžite jeho tvrdenie preverila. Nehybné telo ženy našli v garáži. K motívu sa podľa našich informácií páchateľ vyjadrovať nechcel.

Susedia videli pani Martu naposledy v stredu dopoludnia okolo deviatej. Sedela na lavičke a pokojne si užívala slnko. Potom prišiel domov jej manžel. "Som počul hlasnejšiu vravu. Ale som si toho nevšímal, lebo on hocikedy robil taký rámus," opisuje sused.

Ženu zaškrtil

Ich hádka sa vystupňovala natoľko, že Jozef na svoju manželku zaútočil. Začal ju škrtiť. O pár minút bola mŕtva. Zomrela okolo jedenástej dopoludnia. Vrah potom chodil po meste. O siedmej večer prišiel na políciu a povedal, že zavraždil svoju manželku. Muži zákona išli okamžite na miesto.

"Policajti po príchode do domu zistili, že v dome sa nachádza mŕtva 47-ročná manželka oznamovateľa," informuje hovorkyňa policajného zboru Elena Antalová. V čase, keď prišiel na políciu, bol opitý. Vypočúvali ho až vo štvrtok. K činu sa opätovne priznal.

Téme sa venuje reportér Pavol Čertík. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy