Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Mladík (†25) zomrel po hádke a bitke na diskotéke
Zdielať na

Mladík (†25) zomrel po hádke a bitke na diskotéke

VARÍN / Diskotéka v obci Varín pri Žiline skončila tragicky. V nedeľu v skorých ranných hodinách sa v priestore miestneho discoklubu strhla hádka a neskôr bitka.

Telo našli na trávniku

Nevládne telo mladého muža našli na trávniku, napriek úsiliu záchranárov zomrel. Tragédii na dedinskej diskotéke predchádzal incident. Podľa našich informácií sa Tomáš zastal svojho kamaráta, ktorý sa pohádal s ďalším návštevníkom diskotéky. "Udialo sa to, že ja som mal potýčku s tým ch*jom, čo ho dobil na smrť," hovorí Tomášov kamarát.

Asi o dve hodiny sa začal ďalší konflikt. Agresívny návštevník si tentokrát vybral práve Tomáša. "Skrz to, že bránil mňa," dodáva Tomášov kamarát. "Pri útoku utrpel 25-ročný mladý muž z Krasňan viaceré zranenia v oblasti hlavy, krku, tváre a chrbta," uviedla hovorkyňa KR PZ Žilina Janka Baloghová.

Útočník mal mať dvoch komplicov

Podľa nášho zdroja útočník mal pri bitke ešte ďalších dvoch komplicov. Spolu potom ušli taxíkom. "Záchranári sa ho snažili oživiť, ale napriek ich maximálnej až niekoľko desiatok minút trvajúcej snahe sa to nepodarilo," uviedla hovorkyňa skupiny Falck Alena Lacyková-Krčová.

Polícia teraz vyšetruje kto sa vlastne pobil a ako vôbec došlo k hádke s tragickým koncom. Hlavnému aktérovi hrozí 10-rokov väzenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy