Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Po Anne (62) stále pátrajú. Kriminalisti našli veci, ktoré môžu pomôcť
Zdielať na

Po Anne (62) stále pátrajú. Kriminalisti našli veci, ktoré môžu pomôcť

NIŽNÁ SITNICA / Telo nezvestnej Anny (62) z Nižnej Sitnice (okr. Humenné) hľadali v utorok špecialisti v betóne za domom, kde žena predtým bývala. Doterajšie vyšetrovanie totiž políciu priviedlo až na dvor rodinného domu, kde žena žila so svojim synom a jeho manželkou. Vraj mali poriadne narušené vzťahy. Rodina je presvedčená, že práve syn Daniel mamu zabil a ukryl. Toto strašné podozrenie im potvrdila aj veštkyňa.

Vyhrážal sa smrťou

Susedia tvrdia, že počuli ako sa Daniel Anne vyhráža, že ju zabije. Príbuzní si myslia, že to naozaj urobil. "Keď s ňou niečo spravil, nech sa prizná," hovorí povedala v júli 2012 sestra nezvestnej ženy.

"On sa jej vyhrážal, že ju zabije. Som počula na vlastné uši, ako vrieska zabijem ťa, zabijem," hovorí suseda.

Annu videli pred tromi rokmi

Naposledy videli susedia pani Annu pred troma rokmi. V deň, keď zmizla sa vraj so synom hlasno hádali a nadávali. Dokonca to nebolo prvýkrát. Podľa ľudí z dediny boli vzťahy medzi mamou a synom zlé. Navyše, Daniel podľa nich často pije. Štáb TV JOJ sa s ním rozprávala naposledy pred dvomi rokmi. "Sem-tam nejaká hádka bola, ale nevychádzali sme spolu zle," povedal v septembri 2011 Daniel.

Dnes príbuzní netušia, kde sa Daniel nachádza. Polícia už začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Pri domovej prehliadke tím kriminalistov našiel veci, ktoré môžu vyšetrovanie posunúť o krok vpred. "Špecialisti včera niekoľko hodín kopali a vŕtali do betónu v prístavbe domu. Prehľadali odpadovú šachtu aj studne u susedov," uviedol hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobaník. REPORTÁŽ TU.

Lenže rodina tvrdí opak a Daniel je podľa nich hlavný podozrivý. V prístavbe domu ho videli betónovať. Vtedy nechápali načo to robí. "Ja idem na políciu a on hovorí, ty ma s policajtami nestraš, ja sa ich nebojím," povedala v júli minulého roka dcéra nezvestnej ženy.

"Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nebudeme konkretizovať podozrivé osoby a vyšetrovacie verzie nakoľko by mohlo dôjsť k mareniu vyšetrovania,"
dodal hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobaník.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy