Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Rafael (27) mal fotiť dievčatám (9-13) genitálie
Zdielať na

Rafael (27) mal fotiť dievčatám (9-13) genitálie

PEZINOK / Rafael (27) z Pezinka je podozrivý zo sexuálneho obťažovania až štyroch maloletých dievčat. Dve z nich mal podľa našich informácií aj sexuálne zneužiť. Dievčatám sľúbil, že im urobí pekné fotografie, ponúkol im cukríky a zobral ich na odľahlé miesto. A tam ich donútil sa vyzliecť.

Fotil im genitálie

Rafael mal držať v ruke kuchynský nôž. Keď sa dievčatá vyzliekli, fotil im genitálie. Ide o dievčatá vo veku 9 a 13 rokov. Na dvoch z nich vykonal sexuálne násilie. Maloleté dievčatá si vytypoval v okolí škôl a ihrísk a následne ich oslovil.

Policajti Rafaela zadržali v utorok a momentálne čaká na rozhodnutie sudcu o jeho vzatí do väzby. Pri domovej prehliadke našli policajti mobilný telefón, počítač ako aj kuchynský nôž. Tým sa dievčatám vyhrážal.

Hrozí mu 15 rokov za mrežami

Dokonca zaistili aj biologické stopy, ktoré analyzovali. "Z predbežných výsledkov vyplynulo, že DNA profil porovnávacej vzorky bukálneho výteru  obvineného je zhodný s DNA profilom zaisteným zo spermatických stôp na bunde jednej z maloletých," uviedol riaditeľ KR PZ Bratislava Csaba Faragó. 

27-ročný Rafael je obvinený z vydierania a sexuálneho násilia. V minulosti nebol za podobnú trestnú činnosť stíhaný. Vo väzení môže stráviť až 15 rokov. Práve o dĺžke jeho trestu bude v najbližších hodinách rozhodovať súd.

ISIFA/ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy