Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hádka a bitka sa skončila krvou. Osadník Daniel je po operácii
Zdielať na

Hádka a bitka sa skončila krvou. Osadník Daniel je po operácii

HUNCOVCE / Chcel upokojiť príbuzných a nakoniec práve on skončil vážne zranený v nemocnici. Reč je o mužovi z osady v Huncovciach. V nedeľu večer sa tam strhla bitka a kým hlavní aktéri sú bez zranení, Daniel je po operácii tepny.

Boli opití

Svokor Štefan a jeho zať Ivan sa v nedeľu večer do seba pustili nielen slovne, ale aj päsťami. "Oni boli opití," tvrdí družka zraneného. Opitý ale nebol Ivanov brat Daniel. Ten chcel,a by sa Ivan prestal byť so svojím svokrom, nakoniec skončil najhoršie. "Vytiahol nožík a začal ho pichať," hovorí otec zraneného. Kežmarskí policajti zasiahli včas, inak by mala bitka v osade oveľa horšie následky.

Daniel mal poranenú tepnu v ruke a silno krvácal. Odviezli ho do nemocnice. "Podrobil sa operačnému zákroku, a potom sme ho transportovali do Prešova," informuje hovorkyňa nemocnice Poprad Sylvia Galajda. Každý v osade má svoju verziu o tom, kto bitku vyprovokoval.

Danielova výpoveď bude kľúčová

Kežmarskí policajti ale veľmi dobre osadníkov poznajú. Pokojný rozhovor vystrieda o chvíľu prudká reakcia. Iróniou je, že Daniel patrí k najslušnejším v osade, nepije a o rodinu sa vzorne stará. Chcel situáciu upokojiť, no zranený zostal len on.

Policajti zraneného Daniela zatiaľ nevypočuli a práve jeho výpoveď bude kľúčová. "Polícia tento prípad zatiaľ eviduje a rieši ako podozrenie z trestného činu ublíženia na zdraví," povedal hovorca policajného zboru Daniel Džobanik.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy