Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Vrahom taxikára Ivana (†47) vraj bolo jedno, koho zabijú
Zdielať na

Vrahom taxikára Ivana (†47) vraj bolo jedno, koho zabijú

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Pred necelými šiestimi týždňami otriasol Slovenskom prípad brutálnej vraždy taxikára z Liptovského Mikuláša. Z ohavného činu sú obvinení traja stredoškoláci. Podľa našich informácií mohli zabiť hocikoho. Ivan mal smolu, že si sadli práve k nemu a nebyť partie, ktorá ich po vražde vyrušila, zrejme by vyčíňali ďalej.

Šíria sa klebety a fámy

O ohavnom čine troch stredoškolákov sa šíria rôzne klebety a fámy. Do redakcie KRIMI sa ozval divák, ktorý dodal k prípadu niekoľko nových, doposiaľ nezverejnených informácií. "...Je hlúposť čo sa šíri. Im bolo jedno koho zabijú. Svoj cieľ si nevyberali podľa taxikára. Možno mali vyhliadnuté nejaké auto, no nebola to žiadna konkrétna ŠPZ-ka," píše divák.

Do Ivanovho taxíka nastúpili pred železničnou stanicou v Mikuláši v sobotu 14. decembra večer. V tom čase tu so svojou Oktáviou stál sám. V chatovej oblasti za obcou Dúbrava sa na neho za jazdy všetci traja vrhli a spôsobili mu viacero bodno-rezných rán, ktorým nakoniec podľahol. "Bol to človek, ktorého som si nesmierne vážila. Poradil, pomohol, vždy s úsmevom," povedala krátko po tragédii majiteľka taxislužby Dana Kubovčíková. REPORTÁŽ TU. 

Vyrušili ich

"Tam bolo jedno obrovské šťastie, že ich vyrušili chalani, čo išli z chaty. Z kufra auta si nestihli tí traja preto zobrať ruksaky. Policajti tam našli cestovný lístok. A tak vypátrali riaditeľovho syna," dodáva divák.
Policajti mali následne nájsť aj starú škodovku s potravinami, čistým oblečením, no čo bolo najpodstatnejšie aj so zošitom, kde mala trojica svoj čin dopodrobna rozpísaný. Vražda taxikára bol iba začiatok.

Podľa nášho zdroja, chceli následne traja stredoškoláci použiť taxikárovo auto pri prepade reštaurácie s rýchlym občerstvením. Plány tohto objektu sa mali nájsť pri už spomínanom zošite. "Mali aj zbraň. Po akcii chceli auto podpáliť. Vraj aj s telom taxikára. Traja labilní chlapci by to tam možno celé vystrieľali," tvrdí divák.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy