Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Za smrť taxikára (†47) na Liptove môžu traja mladíci!
Zdielať na

Za smrť taxikára (†47) na Liptove môžu traja mladíci!

DÚBRAVA / Neznámy páchateľ zavraždil v noci zo soboty na nedeľu 47-ročného taxikára. Ivana našli s viacerými bodnými ranami na lesnej ceste za obcou Dúbrava (okres Liptovský Mikuláš) náhodní okoloidúci. Polícia zatiaľ mlčí, no televízii JOJ sa podarilo zistiť, že podozrivými z tohto ohavného činu sú traja mladíci.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Prípadom sa zaoberá kriminálna agentúra

"Prípadom sa už v tejto chvíli zaoberá národná kriminálne agentúra. V súčasnej dobe však prebiehajú procesné úkony, preto nie je zatiaľ možné poskytnúť žiadne bližšie informácie," informuje hovorkyňa PPZ Andrea Dobiášová.

Policajti v súvislosti s vraždou dlhoročného a v Liptovskom Mikuláši veľmi obľúbeného taxikára vypočúvajú troch mladých mužov. Dvoch sa podarilo predviesť už v nedeľu popoludní. Tretí mladík skončil v rukách polície údajne počas noci.

Telo nechal vykrvácať

Televízii JOJ sa podarilo zistiť, že trojicu vypočúvaných tvoria 17-ročný Andrej, 18-ročný Ondrej a 17-ročný Alexander. Nateraz zostávajú v pozícii podozrivých, vyšetrovateľ zatiaľ nikoho oficiálne neobvinil. Správa o tom, že polícia preveruje túto trojicu mladíkov, ktorí sa netajili svojim  pozitívnym vzťahom k zbraniam a násiliu, sa už od nedeľného večera šíri aj po sociálnych sieťach.

Vrah spôsobil 47-ročnému Ivanovi viacnásobné bodno-rezné poranenia na hlave, krku a bruchu. Zraneného taxikára následne chladnokrvne ponechal na opustenom mieste za dedinou vykrvácať. Našli ho tu chlapci z neďalekej chaty.

Zaplatíš zajtra

Napriek ich snahe, mužovi už nebolo pomoci. V taxíku, ktorý si kúpil len nedávno, sa našla peňaženka aj mobilný telefón. VIAC INFORMÁCIÍ TU.

Jeden z taxikárov povedal, že si všimol, ako k Ivanovi do taxíka nastupujú viacerí muži. Pred železničnou stanicou vtedy svojho kolegu a kamaráta videl naposledy. "Vždy nejaký konflikt riešil tak, že povedal: Nemáš peniaze, no tak mi zaplatíš zajtra, no je tam toho," hovorí taxikár.

Téme sa venuje reportérka Veronika Daubnerová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy