Jasno
16°
Bratislava
Obvinili vodiča, ktorý zrazil Janku (†26) a z miesta ušiel
Zdielať na

Obvinili vodiča, ktorý zrazil Janku (†26) a z miesta ušiel

KOŠICE / Muža, ktorý sedel za volantom smrtiaceho Audi, už polícia obvinila. Zoltán mal ešte v nedeľu na priechode pre chodcov neďaleko obchodného centra v Košiciach, zraziť mladú študentku z Margecian. Z miesta nehody ušiel a dievča pri prevoze do nemocnice zomrelo. Za mrežami si môže odsedieť až 5 rokov.

Študentku zrazil priamo na priechode

Policajti 40-ročného Zoltána obvinili z usmrtenia a neposkytnutia prvej pomoci. Sudca bude  v najbližších hodinách rozhodovať  o jeho väzobnom stíhaní.

Zoltán zrazil 26-ročnú študentku Janku na priechode pre chodcov v nedeľu večer. Náraz bol taký silný, že mladú ženu odhodilo niekoľko metrov. Aj napriek snahe záchranárov, ktorí ju na mieste recuscitovali , vážnym zraneniam podľahla.

Auto zaparkoval blízko centra

Vodič z miesta nehody zbabelo ušiel. Policajti po športovom Audi začali ihneď pátrať. Už v ten večer ho našli zaparkované blízko centra mesta. Napriek tomu, že policajti zistili, komu auto patrí, po vodičovi pátrali naďalej.

Zoltán je v cele policajného zaistenia od stredy . Bol spracovaný návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí 5-ročné väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy