Zatiahnuté
17°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Milan (23) zaspal za volantom, vážne zranil seba aj vodičku z druhého auta
Zdielať na

Milan (23) zaspal za volantom, vážne zranil seba aj vodičku z druhého auta

MÝTNA / Po čelnej zrážke dvoch osobných áut v obci Mýtna skončili v lučeneckej nemocnici dvaja ťažko zranení ľudia. Nehoda sa stala v stredu večer krátko pred siedmou. Obidvoch vodičov museli z auta vyslobodiť profesionáli. Pod nešťastie sa pravdepodobne podpísala únava.

Vodičku našli v bezvedomí

Nehodu pravdepodobne spôsobil mladý vodič, ktorý vošiel do cesty vodičke. Tá po príchode záchranárov sedela v bezvedomí za volantom, niekoľko minút ju ošetrovali v sanitke, potom ju s vážnymi zraneniami previezli do lučeneckej nemocnice.

O mladého vodiča sa starala druhá posádka záchranárov z Lučenca ako aj hasiči. Tiež sedel v aute a nevedel sám vystúpiť. S profesionálmi však komunikoval a sťažoval sa na bolesti. Nasadili mu golier a opatrne vybrali cez kufor auta. Aj on skončil v nemocnici s ťažkými zraneniami.

Milan sa vracal z práce

Podľa našich informácií sa vracal z práce a údajne zaspal. Stalo sa to asi štyri kilometre od miesta, kde býval. Obidvom vodičom - 42-ročnej Ružene z Detvianskej Huty ako aj 23-ročnému Milanovi z Dobroče odobrali krv na zistenie alkoholu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy