Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Streľba na Obchodnej ulici v Bratislave, 1 mŕtvy
Zdielať na

Streľba na Obchodnej ulici v Bratislave, 1 mŕtvy

BRATISLAVA / V Bratislave v centre mesta sa na Obchodnej ulici ozvala streľba. Podľa našich informácií mal byť postrelený majiteľ zlatníctva z Arménska. Rušná ulica bola uzatvorená, nakoniec električkovú dopravu obnovili.

Jeden mŕtvy

Podvečerná lúpež v zlatníctve na Obchodnej ulici v Bratislave sa odohrala okolo 17:00 a vyžiadala si jednu obeť a ďalších dvoch zranených. Ako informoval hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel, jedna osoba zraneniam na mieste podľahla po neúspešnom oživovaní.

"Ďalšiu osobu so strelným poranením v oblasti bedra a s úrazom hlavy previezli záchranári do Univerzitnej nemocnice na Antolskej ulici. Tretia osoba mala otvorené poranenie predkolenia a tá smerovala do nemocnice na Kramároch," uviedol Chmel.

Na mieste sú stále policajti

Bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová potvrdila prepad zlatníctva, podrobnejšie informácie zatiaľ neposkytla. Na mieste sú stále policajti.

Strelnou zbraňou mal byť podľa dostupných informácií samopal. Polícia okamžite zadržala aj páchateľa. Tým má byť osoba, ktorá sa zranila a utrpela zlomeninu členku. Zlatníctvo malo patriť približne 66-ročnému mužovi z Arménska. zranená má byť aj jeho manželka. Obchod sa nachádza v jednej z pasáži v centre mesta.

Boli ste pri tom? Pošlite nám foto či video. Ďakujeme!

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy