Polojasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Ľubomír napadol Mirku, tá ho pohrýzla do zadku
Zdielať na

Ľubomír napadol Mirku, tá ho pohrýzla do zadku

POVAŽSKÁ BYSTRICA / Polícia pátrala po mužovi, ktorý mal lúpežne prepadnúť mladú ženu. Ľubomírovi sa darilo úspešne ukrývať. Policajti z obvodného oddelenia v Považskej Bystrici ho ale našli a postavili pred sudcu okresného súdu.

Prepad

Ľubomíra s putami na rukách priviezli priamo z policajnej cely. Policajti ho našli v pivnici paneláku, kde ho mal údajne skrývať jeho vlastný otec. "Ja som nikoho neprepadol, dajte mi pokoj," vyjadril sa na policajnej stanici zadržaný muž.

Ľubomír mal zamestnankyňu spoločnosti, ktorá poskytuje pôžičky, žiadať o úver. Žena ho ale spoznala, aj keď sa predstavil pod cudzím menom, a keďže s ním nemala dobré skúsenosti, úver mu dať odmietla. Keď teda nepomáhali prosby, rozhodol sa konať.

Zubami-nechtami

"Muž sa pokúsil vziať žene kabelku a zápasili spolu," uviedla hovorkyňa Krajskej polície Trenčín Elena Antalová. Miroslavu mal zhodiť na zem a sadnúť si si na jej krk. Kabelku s 20-timi eurami si žena bránila doslova zubami-nechtami.

"Keď ležala žena na zemi, útočník bol otočený chrbtom k nej. Žena ho pohrýzla do ľavej časti zadku," dodala policajná hovorkyňa.

Sudca rozhodol o tom, že Ľubomír zostane vo väzbe. "Niekto ma z niečoho obviní a ja už som odsúdený," myslí si obvinení muž. Ľubomír si zrejme myslel, že sa dostane na slobodu. Sudcovi sa snažil nahovoriť, že bude spolupracovať. No ten mu neuveril a zo súdu tak Ľubomír odchádzal ako prišiel. S putami na rukách. Za lúpežné prepadnutie mu hrozí trest 12 rokov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy