Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muž nabúral s ukradnutým autom do dvoch domov! Po nehode ušiel
Zdielať na

Muž nabúral s ukradnutým autom do dvoch domov! Po nehode ušiel

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Kuriózna dopravná nehoda sa stala v obci Lubina pri Novom Meste nad Váhom. Po tom ako auto vyletelo zo zákruty narazilo hneď do dvoch rodinných domov. Vinník zatiaľ nie je známy, z miesta totiž ušiel.

Nepríčetný vodič

Bolo krátko pred poludním, keď sa obcou Lubina - časť Miškech Dedinka, ozvala obrovská rana. Vodič Felície stratil v zákrute kontrolu nad vozidlom a vo veľkej rýchlosti vpálil do rodinného domu. Náraz vymrštil auto naspäť na cestu a zastavilo sa až pri ďalšom múre.

"Vodič išiel zhora na aute, bol to des. Išiel rýchlo ako nepríčetný. Vodič potom vystúpil z auta, alebo sa skôr vykotúľal. Vyzeral ako keby bol opitý alebo pripitý," povedal svedok nehody.

Z miesta nehody ušiel

Vodič sa rýchlo spamätal a z miesta nehody ušiel. Nastúpiť mal do auta, ktoré išlo za ním. "Ja si myslím, že niekto išiel za mužom na auto a páchateľ s ním následne ušiel. Asi sa poznali," podotkol svedok nehody.

"Jednotka po príchode vykonala protipožiarne opatrenia. Vodič už nebol prítomný na mieste nehody," uviedol veliteľ zásahu Marián Janiga. Obyvatelia poškodeného domu hovoria o veľkom šťastí, že sa nik nezranil. "Keby tam sedel syn alebo nevesta, ktorí tam pracujú, mohla sa stať tragédia," myslí si majiteľ rodinného domu.

Ukradnuté auto

Asi hodinu po nehode, doviezli policajti na miesto majiteľa havarovaného vozidla a jeho kamaráta. Obaja tvrdili, že auto zobral niekto z partie, s ktorou až do rana popíjali. "Najprv bolo to auto pod salašom a potom keď sme ho išli skontrolovať, už tam nebolo," povedal majiteľ havarovaného auta.

"Keby sa bol býval ten k**** aspoň zabil," neskrýval hnev majiteľ auta. Vodič havarovaného auta dosiaľ nie je známy, no podľa našich informácií sú mu policajti na stope.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy