Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Otec (51) zabil syna (†13) sekerou, vraj to bol démon!
Zdielať na

Otec (51) zabil syna (†13) sekerou, vraj to bol démon!

PHOENIX / Pravdepodobne psychicky chorý 51-ročný Gary Sherrill zabil svojho 13-ročného syna mimoriadne brutálnym spôsobom. Ako vraždený nástroj použil sekeru. Myslel si vraj totiž, že je to démon, ktorý ho chce zjesť.

Prípad šokoval aj policajtov

Policajtov zalarmovala chlapcova matka, pretože exmanžel, u ktorého bol jej syn na návšteve, sa nehlásil. Muži zákona šli teda telefonát preveriť. V byte následne našli mŕtveho 13-ročného chlapca aj jeho otca.

Ten sa najskôr bránil, no po čase priznal, že vraždil on. Tvrdil, že jeho syn je démon, ktorý sa ho pokúšal zjesť a preto musel konať.

Otrasný prípad šokoval aj samotných policajtov. "Ťažko sa nám verí tomu, že na tomto svete stále existujú ľudia, ktorí sú schopní ublížiť iným. Obzvlášť, ak dokážu zabiť zabiť vlastné deti," povedal policajt z Phoenixu Steve Martos pre AZ Central. 

Muž stratil pred časom prácu

Chlapcova prijala správu o synovej smrti veľmi zle. "Správala sa ako nepríčetná. Len plakala a kričala z plného hrdla," povedala jedna zo susediek. Jej exmanžel bol pritom podľa jej slov silne veriaci človek.

Pred istým časom však stratil prácu, čo zrejme zle psychicky znášal. V posledných dňoch sa vraj podľa susedov okrem toho správal veľmi čudne. Muža už polícia obvinila z vraždy. 

DailyMail

Súvisiace články

Najčítanejšie správy