Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vodič (44) preletel 20 metrový kanál, vyletel z auta
Zdielať na

Vodič (44) preletel 20 metrový kanál, vyletel z auta

MICHALOVCE / 44-ročný vodič, v obci Oborín (okres Michalovce), zišiel v noci z cesty a preletel asi 20 metrový kanál. Chlapec, ktorý išiel práve okolo spozoroval, akoby sa v kroví niečo blyslo. Išiel preto hneď domov a povedal to otcovi. Ten zalarmoval záchranku. Keď na miesto nehody dorazili policajti a záchranári, muža našli ležať 50 metrov od vraku auta.

Hľadali posádku auta

"Vozidlo preletelo z ľavého brehu Brehovského kanála na pravý, kde narazilo do svahu. Po náraze sa prevrátilo na strechu," uviedol hovorca Krajskej polície Košice Alexander Szabó. Vodič síce bol pri vedomí a so záchranármi komunikoval, rozprával však bez zmyslu. Pravdepodobne bol po nehode v šoku.Vodič Audi bol pri vedomí a stále dokola opakoval, že s ním bol niekto v aute. "Zranený muž rozprával pomätene, najprv, že tam sedeli štyria, potom dvaja. Vraj tam mal kamaráta, potom sám nevedel, čo poveda," povedal svedok nehody Štefan Čurik.

Hľadali aj psovodi

Policajti so psovodmi preto rozbehli pátranie, no nikoho nenašli. Na miesto nehody boli privolané ďalšie policajné hliadky, ktoré spolu so psovodmi hľadali prípadných ďalších zranených ľudi v okolí havarovaného auta. Nakoniec našli mužovho psa, ktorý nejavil známky života.

Vodičovi vozidla Audi A4 odobrali krv, zatiaľ nie je známe či pred jazdou požil alkohol. Muž sa bude liečiť zo zranení približne 30 dní. Napriek tomu je zázrak, že nehodu vôbec prežil. "Keby vodiča auta nikto nenašiel v tej tme a on by ostal v kríkoch, rána by sa asi nedožil," myslí si Štefan Čurik.

Správu priebežne aktualizujeme o podrobnosti.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA/ilustračná foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy