Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Smrteľná nehoda v Turanoch, dvaja mŕtvi...
Zdielať na

Smrteľná nehoda v Turanoch, dvaja mŕtvi...

TURANY / Pri dopravnej nehode neďaleko obce Turany vyhasli ráno dva ľudské životy. Nehoda sa stala medzi Ružomberkom a Martinom, informovala o tom žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Poliak zrazu prešiel do protismeru

Vozidlo Škoda Superb viedol v smere od Ružomberka na Martin 51-ročný občan Poľskej republiky. Pod rozostavaným diaľničným premostením v katastri obce Turany z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s autom Mazda 6.

Po náraze škodovku odhodilo vedľa cesty. Za autom Mazda 6 išlo ďalšie auto, Nissan X-Trail, ktorého vodič v snahe zabrániť ďalšej zrážke strhol volant doprava a zišiel mimo cesty, kde narazil do skál na stavenisku diaľničného premostenia.

Dvaja mŕtvi a dvaja ľahšie zranení

Pri dopravnej nehode vyhasol život 51-ročného vodiča Škody Superb a 54-ročného spolujazdca, ktorý sedel na zadnom sedadle. Tretí člen posádky vyviazol s ľahkými zraneniami.

Vodič Mazdy 6 utrpel ľahké zranenia. Alkohol v krvi u vodičov Mazdy 6 a Nissan X-Trail polícia nezistila. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Len včera (26. decembra 2013) sa pritom stala smrteľná nehoda medzi Banskou Bystricou a Ľubietovou, keď vodič teréniaku prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s Favoritom. Strašia žena nehodu neprežila. Na mieste bola reportérka Katarína Kováčiková. VIAC TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy