Skoro jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Ťažko zranený deduško (89) ležal na chodníku, bosý a vyzlečený!
Zdielať na

Ťažko zranený deduško (89) ležal na chodníku, bosý a vyzlečený!

KOMÁRNO / Zakrvaveného dôchodcu našiel v Kolárove (okres Komárno) pred svojim domom o šiestej ráno muž, ktorý šiel do práce. Tvrdil vraj, že sa asi zranil sám, čo však robil na ulici vyzlečený a bosý už nevedel. Prípadom sa teda zaoberá polícia.

Dôchodcu našiel sused

Celý zakrvavený a bosý ležal 89-ročný dôchodca na chodníku, až kým ho ráno o šiestej nenašiel jeho sused. "Išiel som von z garáže a zbadal som niečo na chodníku. Najprv som si myslel, že to je pes," povedal František Gombai.

Až reflektory auta, ktorým šiel do práce, v rannej tme odhalili, že ide o človeka. "Bol na chodníku, v trenírkach a mal na sebe len jednu košeľu. Pýtal som sa ho po slovensky aj maďarsky, čo sa mu stalo. Nevravel nič a vtedy som si všimol, že krváca," dodáva sused, ktorý dôchodcu našiel.

Ťažké zranenie chrbtice

Okamžite preto volal záchranku aj policajtov. Starého pána previezli do nemocnice. "Utrpel ťažké zranenie - zlomeninu druhého krčného stavca. Vzhľadom na jeho vek je to veľmi vážne poranenie. Mal ešte povrchové poranenia na rukách a predlaktiach a ľahké omrzliny," upresnil rozsah

Podľa našich informácií, krvavé stopy boli údajne aj v dome dôchodcu. Zlodeji by sa však zrejme k nemu popri dvoch zúrivých psoch len ťažko dostali.

Tvrdil, že sa zranil sám

Starý pán vraj tvrdil, že mu nikto neublížil a zranil sa náhodou sám. "Vyzeral strašne. Bol v takom hroznom stave, že som ho ani najprv nespoznal," opisuje hrozný moment František Gombai.

Zranený dôchodca šiel ulicou približne 100 metrov od svojho domu až na miesto, kde ho našli. Kto mu spôsobil zranenia a ako sa tam dostal zostáva predmetom vyšetrovania. "Vyšetrovateľ zbiera dôkazy, ktoré by potvrdili, alebo vyvrátili, že zranenia poškodeného spôsobila iná osoba," uviedla hovorkyňa Krajskej polície v Nitre Renáta Čuháková.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy