Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Tragická nehoda v Bratislave. Žena (†49) neprežila náraz do mosta
Zdielať na

Tragická nehoda v Bratislave. Žena (†49) neprežila náraz do mosta

BRATISLAVA / Tragická dopravná nehoda sa stala v noci pri Bratislave. Aj pre dopravných policajtov sú okolnosti nehody veľkou neznámou. Vodička, ktorá auto šoférovala im to už ale nikdy neprezradí.

Silný náraz

Vodička smerovala do Bratislavy. Pravdepodobne však dostala šmyk na mokrej vozovke a narazila do mostnej konštrukcie. Náraz do betónového pilieru bol ale taký silný, že z auta ostal len vrak.

"Osobné motorové vozidlo zišlo mimo cestu z dosiaľ zatiaľ nezistených príčin,"
uviedla hovorkyňa Krajskej polície v Bratislave Karina Považanová.

Žena nebrzdila

V okolí sa nenašla žiadna brzdná dráha. Preto nie je jasné, či vodička v noci v aute zaspala, dostala krátko pred nárazom šmyk, alebo sa rozhodla ukončiť svoj život práve takto tragicky. Z auta ju museli vystrihávať hasiči a záchranári sa snažili ešte desiatky minút bojovať o jej život.

"49-ročná vodička utrpela pri dopravnej nehode zranenia nezlúčiteľné so životom, ktorým na mieste podľahla," dodala Považanová. Viac svetla môžu do vyšetrovania nehody vniesť aj výsledky pitvy. Zatiaľ totiž nie je známe, či 49-ročná žena bola pod vplyvom alkoholu alebo liekov. Na aute vznikla celková škoda za viac ako 5 tisíc eur.

Téme sa venuje reportérka Denisa Pirníková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy