Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Mŕtve telo muža (†40) strážila svorka agresívnych psov
Zdielať na

Mŕtve telo muža (†40) strážila svorka agresívnych psov

IVANKA PRI NITRE / V Ivanke pri Nitre sa záchranárske zložky nemohli dostať k mužovi, ktorý nehybne ležal vo svojom dome. Telo strážilo sedem psov. Svojho pána chceli chrániť a boli agresívne. Nemožno vylúčiť, že mŕtvemu mužovi na druhý svet niekto pomohol.

Psov museli odchytiť

Telo našla v sobotu ráno v dome sestra nebohého. Okamžite zalarmovala pomoc. Záchranári sa však dnu nevedeli dostať. Po otvorení sa na nich vyrútili psy. Nepomáhalo ani to, že sa ich snažila mužova sestra zahnať. "Psy behali po dvore, aj po ulici. Jednoducho sa báli," hovorí jeden z obyvateľov obce. 

Sedem psov mŕtveho pána strážilo a nikto sa k nemu nemohol priblížiť. Po zhruba pol hodine sa ich podarilo zatvoriť do jednej z izieb. Zvieratá boli vystrašené a hrozilo, že zaútočia. Odchyt museli robiť opatrne. Všetkých psov dostali z domu zhruba po hodine. 

Polícia cudzie zavinenie nevylúčila

Až potom si mohli policajti robiť svoju prácu. V dome zaisťovali stopy a vyšetrovali, ako 40-ročný muž zomrel. Je možné, že muža niekto dobil na smrť. Všetko však bude jasné až po pitve.

"Privolaný lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Marián mal údajne ranu na hlave. Susedia tvrdia, že bol dosť uzavretý a jediný problém im spôsobovali jeho psy.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy