Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Drevenou palicou údajne dobil psa a vyhrážal sa smrťou
Zdielať na

Drevenou palicou údajne dobil psa a vyhrážal sa smrťou

UBĽA / Drevenou palicou zbil psa a zahnal sa ňou aj na naše deti - toto tvrdí rodina z obce Ubľa (okres Snina) o svojom susedovi. On však tvrdí, že je to výmysel. Na jeho strane sú aj ostatní obyvatelia ulice. Povedali nám, že rodina sa do obce prisťahovala len nedávno, no policajti sú vraj u nich pravidelne.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Vyhrážal sa, že ich zabije

"Neznámy muž mal údajne v zadnej časti dvora drvenou palicou udrieť psa," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová. Sused údajne vošiel do dvora a brutálne zbil palicou psa. Potom sa vraj rodine vyhrážal, že ich zabije.

V dome žije rodina s troma deťmi. Tie vraj vybehli von, aby zistili, čo sa na dvore deje. Podľa polície sa však mal útočník palicou zahnať aj na nich. "Na základe oznámenia sa mal útočník zahnať na všetkých troch súrodencov, ktorí sa zo strachu vrátili hneď do domu," dodáva Migaľová.

Som nevinný

Rodina z útoku podozrieva suseda. Lenže ten, rovnako ako aj ďalší obyvatelia z ulice sa zhodli na tom, že to nie je pravda. Polícia už v tomto prípade začala trestné stíhanie, muž ale tvrdí, že je nevinný.

Rodina sa do obce prisťahovala asi pred rokom a pol. Susedia ale vravia, že odvtedy nemajú pokoj. Manželia vraj na nich pravidelne podávajú trestné oznámenia. Miestni obyvatelia sú na susedovej strane. Vravia, že ak by naozaj na psa zaútočil, určite by si to všimli. "Lenže ja som nič nepočula, ani psa , ani nič," hovorí suseda.

Podobný ohavný čin spáchali začiatkom januára dvaja chlapci. Bez okolkov priznali, že 7-mesačné šteniatko porezali črepinami. "Som počula taký bolestný kvik psíka. Tak som sem prišla pozrieť a tu už boli cigáni a psíček bol v potoku, v tej zamrznutej vode," popísala strašné chvíle Zdenka, ktorá zareagovala na skuvíňanie. Zavolala teda na obecnú políciu. VIAC TU. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK

Súvisiace články

Najčítanejšie správy