Polojasno
15°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Tibor (†31) zhorel v chatrči, predtým popíjal
Zdielať na

Tibor (†31) zhorel v chatrči, predtým popíjal

KOMÁRNO / Drevenú búdku, ktorú si 31-ročný Tibor postavil neďaleko záhradnej chatky svojich rodičov, v pondelok večer zachvátil požiar a ani hasiči už tragédii nedokázali zabrániť. Kým dorazili na miesto, v zhorenisku našli už iba jeho nehybné telo.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Kúril a svietil si sviečkami

Krátko po desiatej večer zbuntošili susedia rodičov 31-ročného Tibora, chatka, ktorú si vlastnoručne postavil sa ocitla v plameňoch. Tibor si drevenú chatku postavil neďaleko záhradného domčeka svojich rodičov, ktorí na Harčáši bývajú už 10 rokov.

V pondelok večer sa pobral spať do svojej chatrče, predtým však popíjali so svojim bratom dvojčaťom. Ten býval u rodičov v záhradnom domčeku. V obydlí s rozmermi 2x2 metre si muž kúril i svietil len so sviečkami.

Oheň bol silnejší

Zrejme práve tie spôsobili požiar, pri ktorom vyhasol ľudský život. Privolaný lekár nariadil vykonanie pitvy, keďže nebolo možné vylúčiť cudzie zavinenie. Príčiny požiaru, ako aj smrti 31-ročného muža sú predmetom vyšetrovania.

Podobný prípad sa stal pred nedávnom v Želiezovciach. Starší manželský pár si taktiež svietil so sviečkou. V skromnom príbytku manželov zrejme začalo horieť v čase, keď pokojne spali. Podľa stop je možné, že muž sa zobudil a išiel ratovať bezvládnu manželku. Oheň však bol silnejší.  "Lebo dole tvárou ležal, tak on musel padnúť," myslia si susedia. VIAC SI PREČÍTAJTE TU. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy