Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
15 000 eur za dolapenie pachateľa, rodine sa vyhráža opäť
Zdielať na

15 000 eur za dolapenie pachateľa, rodine sa vyhráža opäť

VEĽKÉ BEDZANY / Pred dvomi mesiacmi zaznel vo Veľkých Bedzanoch neďaleko Topoľčian, výbuch. Neznámy páchateľ hodil do dvora rodinného domu bombu plnú kovových skrutiek. Dodnes sa ho polícii nepodarilo identifikovať a majiteľ domu má strach. Muž chce podľa jeho informácií zaútočiť znova.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Zázrakom nikoho nezabila

K bombového útoku došlo pred dvomi mesiacmi. Neznámy muž podišiel k bráne rodinného domu. Zapálil neznámu výbušninu a hodil ju do rodinného domu. Nasledovala explózia, ktorá poškodila fasádu, rozbila okná a len zázrakom niekoho nezabila.

Podomácky vyrobená trhavina bola totiž plná kovových matiek. Tie mali zabíjať každého, kto sa v dome bude nachádzať. Jeho obyvatelia však boli našťastie v čase výbuchu vonku. Majiteľ domu má podľa jeho slov informácie, že páchateľ chce útok zopakovať. Preto ponúka odmenu 15 000 eur za pomoc pri jeho dolapení.

Pátra aj kriminálna agentúra

"Mám informácie, že podobný útok by sa mal zopakovať voči mojej osobe, ako aj voči mojej rodine," hovorí majiteľ domu. Po páchateľovi pátrajú aj policajti z národnej kriminálnej agentúry.

Majiteľ domu verí, že ponúknutá odmena pomôže k zadržaniu páchateľa a konečne sa prestane báť o život svojich blízkych. "Nech sú spravodlivo potrestaní," dodáva.

Téme sa venuje reportér Pavol Čertík. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy