Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čelná zrážka s kamiónom, vodičku (50) museli vystrihnúť
Zdielať na

Čelná zrážka s kamiónom, vodičku (50) museli vystrihnúť

NITRA / Na ceste medzi Vrábľami a Nitrou vrazila vodička (50) do kamiónu. Vodič z Rumunska, ktorý zablúdil sa vraj chcel iba otočiť a v čase nárazu kamión na ceste stál. Po čelnej zrážke zostala žena v aute zakliesnená.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Čelná zrážka

Vodič rumunského kamiónu stál skrížený na ceste medzi Vrábľami a Nitrou. V tej chvíli išla oproti 50-ročná vodička, ktorá do návesu čelne vrazila. Podľa svedkov nehody sa nedalo v tme vidieť, že kamión je skrížený cez cestu. 

Na miesto okamžite prišli záchranári, vodička po nehode zostala zakliesnená v aute. Von ju dostali až hasiči. "Zistili sme, že sa v aute nachádza jedna zranená osoba, ktorú sme vystrihli pomocou hydraulického náradia. Za pomoci lekára a zdravoťákov sme ju evakuovali do sanitky," uviedol veliteľ zásahu HaZZ Nitra Vašek Macek. 

Na miesto prišiel okamžite aj súdny znalec z odboru dopravy. Presné príčiny tejto dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania.

Prevrátení hasiči

Aj v Trenčíne hrala hlavnú úlohu pri nehode s hasičmi žena. Vodička nedala prednosť hasičom so zapnutými majákmi a vošla im do cesty. Hasič však v poslednej chvíli strhol volant doprava a ďalšej zrážke zabránil. Cisterna sa o pár sekúnd prevrátila. Troch hasičov a vodičku osobného auta odviezli do nemocnice. VIAC TU.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy