Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kamionistovi praskla pneumatika a napálil to rovno do autobusu
Zdielať na

Kamionistovi praskla pneumatika a napálil to rovno do autobusu

ROŽŇAVA / Do autobusu plného ľudí v utorok ráno narazil kamión. Nehoda sa stala na ceste neďaleko Rožňavy. Po zrážke zostali rozbité okná, ktorých úlomky zranili troch cestujúcich. Kamión bol plne naložený drevom...

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Praskla mu pneumatika

Vodič tvrdí, že mu počas jazdy praskla na ceste pneumatika, dostal šmyk a následne narazil do autobusu. Silný náraz mal spôsobiť ďalší šmyk. Kamión sa stal neovládateľným. Vyletel z cesty, zdemoloval zvodidlá a zastavil až v neďalekom poli.

Kamión do autobusu narazil z bočnej strany. Po zrážke zostali rozbité okná, ktorých úlomky zranili troch cestujúcich. Tí boli s poraneniami tvárí prevezení do rožňavskej nemocnice. Autobus bol plný cestujúcich, pre ktorých musel prísť náhradný spoj.

Kamión bol plne naložený drevom

Vodič kamióna sa nezranil, mal veľké šťastie, keďže kamión bol plne naložený drevom. Časti vozidiel zostali po zrážke rozhádzané po celom hlavnom ťahu. Ten museli policajti na niekoľko minút uzavrieť.

Koncom novembra museli pre cestujúcich, ktorí sa viezli Expresom 531 zabezpečiť náhradnú dopravu. Ich vlak sa totiž z dosiaľ neznámych príčin zrazil s kamiónom. A to na chránenom priecestí pred Kozárovcami v okrese Levice. VIAC INFORMÁCIÍ TU. 

Téme sa venuje reportérka Martina Molčanová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy