Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Ľuboš (19) takmer zabil svoju mamu. Chcela, aby si upratal!
Zdielať na

Ľuboš (19) takmer zabil svoju mamu. Chcela, aby si upratal!

HUMENNÉ / Mladík (19) z Humenného chcel uškrtiť svoju matku. Dôvody boli prosté. Stačilo, aby mu napríklad povedala, aby si upratal. Doráňaná žena má na krku modriny po jeho poslednom útoku.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Zlosť si vybíjal aj na kamarátoch

Podľa slov ženy z Humenného ju mal syn začať týrať ešte pred dvomi rokmi, keď sa s manželom rozviedli. Hovorí, že zlosť si nevybíjal len na nej, ale aj na kamarátoch. Presne pred týždňom jednému z nich zlomil sánku.

Priznala aj to, že jej 19-ročný syn má už teraz tri podmienky. "Niečo sa mu nepáčilo, tak ma zbil. Veď mám pol vlasov na hlave. Chytil ma za vlasy, takú bunču vytiahol," hovorí matka obvineného mladíka. 

Schovávala kuchynské nože

Tvrdí, že hlavu mala doudieranú tak, že sa nemohla ani len učesať. Pred synom vraj musela schovávať aj kuchynské nože. Posledný útok takmer neprežila. Vlastný syn ju chcel uškrtiť. "19-ročný syn opakovane spôsoboval fyzické aj psychické utrpenie svojej matke. A to tak, že ju bil, vulgárne jej nadával a vyhrážal sa jej smrťou," uviedla hovorkyňa prešovských krajských policajtov Jana Migaľová.

Nadávky zo strany 19-ročného syna boli na dennom poriadku. "A len v kuse ku*va, p*ča vy**baná, sviňa s**rvená. To bolo na dennom poriadku," opisuje správanie sa svojho syna matka. 19-ročný Ľuboš skončil v cele predbežného zadržania. Čelí obvineniu zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby, za čo mu hrozí až 8-ročné väzenie. V najbližších hodinách sudca rozhodne, či ho budú stíhať na slobode, alebo väzobne.

Téme sa venuje reportérka Jana Veľasová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy