Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vianočná rybačka skončila tragicky, Štefan (†66) sa utopil
Zdielať na

Vianočná rybačka skončila tragicky, Štefan (†66) sa utopil

LEVICE / 66-ročný muž prišiel o život pri predvianočnej rybačke. Stalo sa to v levickej časti Horša. Nehybné telo rybára našli po niekoľkých hodinách v miestnom potoku.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Prespával vo viničnom domčeku

"Manželka s ním ešte telefonovala poobede, potom zišiel dole a on zvykol aj hodinku využiť na to chytanie rýb," opisuje sused. Príbuzným prišlo vraj podozrivé, že sa im Štefan niekoľko hodín neozýva. Ešte v piatok za tmy ho začali hľadať. Spolu so susedom prečesávali okolie.

"Večer ho hľadali, lebo sa nevrátil. Ale on zvykol prespať aj v tom viničnom domčeku," dodáva sused. Muž mal v Horši chalupu kam chodil relaxovať, jeho telo našli iba pár metrov od nej.

Prišiel o život pri svojej záľube

Rybár sa utopil v miestnom potoku. Na strmom brehu sa  zrejme pošmykol a spadol. Mohol k tomu prispieť aj primrznutý svah. Miestni tvrdia, že voda tam má  istú hĺbku.

Zronení príbuzní o tom, čo sa stalo, hovoriť nechceli. Isté však je, že muž prišiel o život pri svojej najväčšej záľube. Smrť dôchodcu vyšetruje aj polícia. V tomto prípade pôjde asi iba o nešťastnú náhodu. "Privolaná lekárka vylúčila cudzie zavinenie a okolnosti prešetrujeme ako prečin usmrtenia,“ informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy