Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Išiel okolo, keď zbadal telo muža (†48). Bol to otec
Zdielať na

Išiel okolo, keď zbadal telo muža (†48). Bol to otec

DETVA / V potoku uprostred detvianskeho sídliska našli bezvládne telo 48 ročného muža. Podľa všetkého tam ležal už niekoľko dní. Vedľa tela sa našiel väčší obnos peňazí. Na miesto tragédie prišiel úplnou náhodou aj syn obete. Až tam vlastne zistil, že vo vode leží jeho otec.

Telo ležalo pod mostom

Bezvládne telo muža v tmavom oblečení ležalo pod mostom, v plytkej, sotva pár centimetrovej vode. Hoci tadiaľ vedie pomerne frekventovaná cesta a prejde veľa ľudí, trvalo zrejme pár dní, kým si ho všimla žena so psom na prechádzke.

48-ročný muž sa rodine neozval pár dní. Bolo iba náhodou, že syn utopeného muža sa tam objavil medzi prvými. Všimol si policajtov pri moste a tam šokovaný zistil, že v potoku našli práve jeho otca. Okamžite ho aj identifikoval. Nešťastná rodina si nevie vysvetliť, čo sa mohlo stať.

Vo vrecku mal 700 eur

"Telo previezli na lekársku pitvu," informuje hovorkyňa policajného zboru Mária Faltániová. Policajti našli v mužovom kabáte väčší obnos peňazí, zhruba 700 eur, aj kľúče od auta.

Vozidlo pritom stálo zaparkované na opačnom konci Detvy. Nikto zatiaľ nevie, prečo sa muž cez Detvu vybral pešo ani čo chcel s takým množstvom peňazí urobiť.

Vylúčiť sa nedá ani to, že mu prišlo nevoľno, prípadne sa pošmykol tak nešťastne, že sa v potoku bez pomoci utopil.

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy