Skoro jasno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Malá nepozornosť a boj o život! Chlapec (3) vypil žieravinu
Zdielať na

Malá nepozornosť a boj o život! Chlapec (3) vypil žieravinu

VEĽKÉ RIPŇANY / Tragicky sa mohlo skončiť nedeľné popoludnie v vo Veľkých Ripňanoch (okres Topoľčany). Ratovali iba trojročného chlapčeka, ktorý sa dostal k čistiacim prostriedkom, z ktorých ochutnal. Dieťaťu chemikálie poleptali sliznice. Rozhodovali sekundy.

Bolelo ho bruško a vracal

Všetko sa udialo v rodinnom dome, v ktorom Martinko žije so svojou mamou a starou mamou. Stačila zrejme chvíľa nepozornosti a chlapček sa dostal k čistiacim prostriedkom. Malý šibal sa z nebezpečnej žieraviny napil. O aké množstvo išlo zatiaľ jasné nie je.

"Babka tu bola, ona nehovorila ani ako ani čo, len, že vypil kyselinu," opisujú susedia. Účinok sa dostavil už o pár minút. Martinko mal bolesti bruška a zvracal. Mama zalarmovala pomoc.

Je v nemocnici

"Ráno povedali, že niečo vypil a je v nemocnici," dodáva druhý sused. Podľa ľudí, ktorí rodinu poznajú, išlo určite o nešťastnú náhodu. O chlapčeka sa príkladne starajú. "Veselý chlapec, nezbedný," tvrdí Martinkova učiteľka.

"Predmetnú vec preverujeme, ako podozrenie z ublíženia na zdraví," informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy