Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ivan nadával a bil svoju ženu, zaťala mu sekerou do hlavy
Zdielať na

Ivan nadával a bil svoju ženu, zaťala mu sekerou do hlavy

LUČENEC / Žena (34) mala v Lučenci zaťať sekerou do hlavy mladšiemu mužovi. Útočníčka bola podľa svedkov nadrogovaná a ihneď ju zadržali policajti. Všetko sa to odohralo na dvore rodinného domu.

Chytila sekeru a zaťala...

Ivan sa najskôr hádal so svojou družkou, žena potom zobrala do rúk sekeru a zaťala mu ju do hlavy. Na krvavý útok sa pozeral iba 12-ročný chlapec. "Ja som bol vonku. On jej vravel špatné veci, že ku*va a takéto. Ona sa rozbehla a on ju začal udierať. Ona chytila sekeru a sem mu dala," opisuje incident svedok Igor.

"Skoro ho mohla zabiť. To nie je sranda. Mohla ho zabiť so sekerou, ona je nenormálna, ona je narkomanka," dodáva ďalší svedok Dezider.Ten sa ocitol na dvore už keď bolo po všetkom. Zranenému Ivanovi pomohol do príchodu záchranárov. 

Všetkým sa vyhrážala zabitím

"Rýchlo som mu hlavu zakryl, lebo striekala mu krv veľmi. Ona tam začala vybľakovať, že všetkých zabije," dodáva Dezider.

Renátu krátko po útoku policajti zadržali. Na policajnej stanici ju vypočuli a už čelí obvineniu. "34-ročnej žene bolo vznesené obvinenie pre prečin ublíženia na zdraví. Obvinená je stíhaná na slobode," uviedla hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Petra Vašková. 

Lekári zašili 5-centimetrovú ranu

Zistili sme, že Renáta s Ivanom nežije ako družka. Skryla sa v dome a vykrikovala cez zatvorené dvere. "Nechcem nič povedať, nechcem nič povedať, nemal ma čo napadnúť," hovorí obvinená.

Ivanovi našťastie nespôsobila vážne zranenia, lekári mu zašili asi 5 centimetrov dlhú sečnú ranu a prepustili domov. Ešte večer vypovedal na polícii. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy