Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Dcérka (6) sa modlila v kostole, mamičku jej zatiaľ zrazil vlak...
Zdielať na

Dcérka (6) sa modlila v kostole, mamičku jej zatiaľ zrazil vlak...

DLHÉ NAD CIROCHOU / Kým sa 6-ročné dievčatko modlilo v kostole, jej mama zahynula pod kolesami vlaku. Žena totiž dcéru odprevadila do kostola a cestou späť prechádzala cez železničné priecestie. Zachytil ju vlak a na mieste bola mŕtva.

Žena už prebehnúť nestihla

Matka dievčatka bola pravdepodobne presvedčená, že v poslednej chvíli stihne prebehnúť cez železničné priecestie. Avšak ťažký kolos už rušňovodič nedokázal zastaviť. Matku 6-ročného dievčatka vlak v sekunde strhol. Nepohla ani rýchlobrzda, ani trúbenie.

"Aj napriek tomu, že rušnovodič použil výstražné zvukové znamenie, zrážke so ženou zabrániť nedokázal," hovorí košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Bola na mieste mŕtva

Tridsaťjedenročná Jana išla tak, ako každý pondelok, odprevadiť svoju dcéru - prváčku do kostola na náboženstvo. Doma sa rozlúčila so slovami, že po omši sa vráti. "V pondelok popoludní došlo k usmrteniu ženy na železničnej trati," doplnila Mesárová.

Zatiaľ nikto nevie, či išla žena peši alebo na bicykli. Pri zrážke utrpela polytraumatické zranenia, bola na mieste mŕtva. Obhliadajúci lekár nariadil pitvu. Na mieste nešťastia prišli jej telo identifikovať mama a brat.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy