Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zrážka vlaku na hlavnej trase pripravila o život muža (†26)
Zdielať na

Zrážka vlaku na hlavnej trase pripravila o život muža (†26)

KRAĽOVANY / Stovky ľudí, ktorí sa ponáhľali domov na dušičky, uviazli. Hlavný ťah Košice-Kraľovany je už od 16-tej hodiny uzavretý. A to z oboch strán pre všetku železničnú dopravu. Pri Kraľovanoch došlo k tragédii. Auto sa zrazilo s vlakom a zomrel 26-ročný muž.

Vlak ho ťahal 300 metrov

Podľa našich informácií rušňovodič vraj nemohool nehode zabrániť aj keď brzdil a trúbil. "Išli sme vlakom a zrazu to trhlo, prišiel sprievodca, že tam nejakého chlapa zabilo," hovoria cestujúci.

Auto už bolo na trati. Pravdepodobne 26-ročný Daniela z Oravy pri silnom náraze vyhodilo z auta. Podľa našich informácií ho vlak ťahal takmer 300 metrov. Zrejme bol na mieste mŕtvy. Už mu ani porivolaní záchranári nedokázali pomôcť.

Išlo o samovraždu?

"Už sme videli, že ho zakrývajú plachtou," tvrdí jeden z cestujúcich. Podľa aktuálnych informácií sa vlaky v Kraľovanoch už posúvajú po vedľajšej koľaji, ale pomaly.

"Hlavný ťah Kraľovany-Turany je bol 16:10 uzavretý pre všetky vlaky z oboch strán. Čakali sme na súhlas polície, aby sme mohli obnoviť dopravu po susednej koľaji," informovala hovorkyňa ŽSR Martina Pavlíková.

Je veľkou záhadou ako k nehode došlo, pretože železničné priecestie má zvukovú a aj svetelnú výstražnú signalizáciu. Pritom priecestie vedie iba do lesa. Nie je vylúčené, že mohlo isť o samovraždu.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy