Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mladá žena ležala na koľajsku, rušňovodič nezastavil
Zdielať na

Mladá žena ležala na koľajsku, rušňovodič nezastavil

BANSKÁ BYSTRICA / O obrovskom šťastí môže hovoriť mladá žena, ktorú zrazil vlak neďaleko Banskej Bystrice. Ležala na koľajniciach, keď si ju všimol rušňovodič. Okamžite zatiahol brzdu, no rútiaci sa kolos včas zastaviť nedokázal.

Prišla o hornú končatinu

Na koľajisko asi kilometer za mestom krátko pred polnocou, kedy sa nešťastie stalo, vyrazili záchranári aj hasiči. Z miesta dostali hlásenie, že aj napriek zrážke mladá žena prežila.

Vlak ju však pripravil o hornú končatinu. Na miesto nešťastia sa dalo dostať iba pešo, záchranári bežali po koľajniciach, aby zranenej mohli čo najskôr pomôcť. Naložili ju na nosidlá a opatrne odniesli na železničnú stanicu, kde už na nich čakala sanitka. Pacientku hospitalizovali v banskobystrickej nemocnici.

Chcela spáchať samovraždu?

Informácie o jej súčasnom zdravotnom stave zatiaľ známe nie sú. Policajti sa ju chystajú vypočuť, aby zistili prečo k nešťastiu vlastne došlo. Rušňovodič ju videl ako leží v koľajisku, no zabrzdiť sa už nedalo. Jednou z možností je, že išlo o nešťastnú náhodu, no vylúčiť sa nedá ani to, že mladá žena si chcela sama siahnuť na život.

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy