Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dôchodkyňu (†85) mala zabiť vlastná dcéra dreveným krížom!
Zdielať na

Dôchodkyňu (†85) mala zabiť vlastná dcéra dreveným krížom!

MORAVSKÝ SVÄTÝ JÁN / Šokujúci udalosť otriasla obcou Moravský Svätý Ján v okrese Senica. Neznámy páchateľ tam na smrť dobil 85-ročnú starenku. Polícia najnovšie potvrdila, že podozrieva dcéru nebohej. Tá skončila na psychiatrii.

Obvinili dcéru zavraždenej

85-ročnú pani Máriu našiel v dome jeden z miestnych obyvateľov. Ten sa vybral na návštevu krátko pred 12-tou hodinou. Potom ako našiel zúbožené telo dôchodkyne, okamžite privolal políciu ako aj záchranárov. Tí však už starenke pomôcť nedokázali.

Odvtedy uplynulo 13 dní a polícii sa zúžil okruh podozrivých. Vyšetrovateľ obvinil vlastnú 56-ročnú dcéru nebohej Márie z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Čo bolo velmi bolestivé práve pre blízku rodinu. "Žena je obvinená z toho, že pravdepodobne dreveným krížom spôsobila matke ťažké zranenia, ktorým podľahla," uviedla hovorkyňa Krajskej polície Trnava Martina Kredatusová.

Hrozí jej doživotie

Niekoľko hodín po vražde museli policajti privolať do domu, v ktorom sa vražda udiala, záchranárov k 56-ročnej dcére nebohej. Chovala sa totiž agresívne. Momentálne je hospitalizovaná na psychiatrii, kde budu súdny znalci skúmať jej zdravotný stav. Ako aj to, či bola v čase skutku trestne zodpovedná.

"Ľudia v obci to berú ako veľkú tragédiu. Rodina sa s tým musí vysporiadať. Je to šokujúci prípad, príčinou bude asi diagnóza," myslí si starosta obce Moravský Svätý Ján Anton Emrich. Ak 56-ročnú Annu uznajú vinnou, hrozí jej 20 až 25 rokov vo väzení, po prípade až doživotný trest. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy