Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Františka našli nahého na hnoji, s bodnými ranami
Zdielať na

Františka našli nahého na hnoji, s bodnými ranami

DOLNÁ MARÍKOVÁ / V Dolnej Maríkovej (okr. Považská Bystrica) sa hovorí od piatku o vražde 62-ročného Františka. Našli ho mŕtveho vo dvore rodinného domu. Bývalý právnik, ktorý sa len pred štyrmi mesiacmi vrátil do rodnej obce. Mal mať údajne problémy s alkoholom. Vo štvrtok večer ho dedinčania videli naposledy. Išiel k susedovi.

Nahý na hnoji

František ml od večera popíjať v malej drevenici s kamarátom Romanom. Bývalého právnika na druhý deň ráno našiel strýko. Ležal údajne tvárou v kope hnoja a mal byť nahý. "Tam má zajace. Išiel ich ráno kŕmiť na dvore," hovorí suseda.

"Muž zomrel násilnou smrťou, ktorú potvrdil aj privolaný lekár," uviedol Pavol Kudlička, hovorca KR PZ Trenčín. František mal mať na tele bodné rany. Na mieste v sobotu od skorého rána policajti zabezpečovali stopy. Podľa dedinčanov zrejme niečo hľadali, prezerali vraj aj smetné koše v okolí. Bývalý právnik sa pritom do dediny vrátil len nedávno.

Polícia mala obviniť Romana

Ľudí správa o jeho smrti šokovala. "On býval preč, on bol pri Nitre ženatý," tvrdí sused. "Tento Ferko bol šikovný. Som sa čudovala, že žije len tak oddelene od tej ženy a detí," dodáva suseda.

Podľa našich informácií už policajti zadržali muža ktorý by mal byť zodpovedný za smrť bývalého právnika. Malo by ísť práve o Romana, s ktorým František v drevenici popíjal. "Vyšetrovateľ v Považskej bystrici vzniesol obvinenie z vraždy 40-ročnému mužovi," dodal Kudlička. "Bol taký čudák, ale vždy slušne pozdravil a išli sme si po svojom," dodáva suseda.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy