Jasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Ženu privalil pri cúvaní nákladiak, ťažko sa zranila
Zdielať na

Ženu privalil pri cúvaní nákladiak, ťažko sa zranila

SLOVENSKÁ ĽUPČA / Pri stavebných prácach na ceste v Slovenskej Ľupči sa stalo nešťastie. Pod kolesami nákladného auta skončila staršia žena. Záchranná akcia bola náročná. Hasiči museli nákladiak opatrne posúvať a dávať veľký pozor, aby auto žene ešte viac neublížilo.

Nešťastie sa stalo počas stavebných prác

Nešťastie sa stalo počas stavebných prác. Vodič s nákladným autom cúval a nevšimol si ženu, ktorá práve tadiaľ prechádzala. Zostala uväznená pod nákladiakom, iba milimetre ju delili od zadných kolies.

Muži zo stavby aj šokovaný vodič jej okamžite chceli pomôcť. Zranenú ženu však vytiahnuť spod auta nevedeli. Oblečenie sa zaseklo pod kolesami. Celé auto bolo treba posunúť, no mimoriadne opatrne, aby žene ešte viac neublížili.

"Vzhľadom na to, že pani ležala tesne pri kolesách nákladného vozidla, museli sme postupovať opatrne," hovorí Martin Sršeň z Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici.

Záchranárom pomáhala aj lekárka

Ženu s ťažšími zraneniami do banskobystrickej nemocnice. Šťastím bolo, že v tom čase tam bola na prechádzke aj miestna lekárka. Pomáhala záchranárom pri ošetrovaní.

Žena má pravdepodobne zlomenú ruku a vážne poranené bedrá. Momentálne je v rukách lekárov. Vodič nákladného auta bol nešťastný. Nepozornosť, ktorá sa pod nehodu podpísala, si vysvetliť nevie. Na kameru hovoriť nechcel, no verí, že zranená žena bude v poriadku.

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy