Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Zoltán (†34) neprežil čelnú zrážku s kamiónom
Zdielať na

Zoltán (†34) neprežil čelnú zrážku s kamiónom

TRNOVEC NAD VÁHOM / 34-ročný muž so svojím osobným autom vletel priamo pod kamión. Nehoda sa stala na rovnej ceste pri Trnovci nad Váhom v okrese Šaľa. Išlo o taký silný náraz, že vodič bol na mieste mŕtvy. Šofér kamióna zostal po nehode v šoku.

Smrteľná nehoda

34-ročný Zoltán išiel z Trnovca nad Váhom, kde aj býva, v aute sedel sám. Na úplne rovnej ceste prešiel z ničoho nič do protismeru. V tej chvíli išiel oproti kamión, do ktorého čelne vrazil. Po obrovskom náraze sa osobné auto prevrátilo na strechu. Vodič z neho údajne vypadol a vozidlo ho ešte aj  privalilo.

49-ročný vodič nákladného auta sa Zoltánovi snažil ihneď pomôcť. Na miesto nehody prišli o pár minút aj hasiči a záchranári. Všetko však bolo márne. V totálne zdemolovanom aute nemal žiadnu šancu na prežitie. "Jednalo sa o zrážku dvoch vozidiel kamióna a osobného vozidla, šofér motorového vozidla bol na mieste mŕtvym" uviedol veliteľ zásahu Peter Turenič.

Kamionista v šoku

Kamión plný cukrovej repy zostal po zrážke nepojazdný. Pri náraze mu odtrhlo prednú nápravu. Vodič bol z nehody v šoku, a o tom čo sa stalo hovoriť nedokázal. "Vozidlo sme zaistili proti pohybu pre ďalšie vyšetrovanie polície," dodal Peter Turenič.

"Dychová skúška bola u vodiča kamiónu negatívna a u nebohého vodiča auta bude zisťovaná pri pitve,"
uviedla hovorkyňa Krajskej polície v Nitre Renáta Čuháková. Polícia teraz zisťuje prečo Zoltán prešiel na úplne rovnej ceste do protismeru. Vyzeralo to tak, akoby dostal mikrospánok. "Okolnosti tragickej nehody, sú neustále predmetom vyšetrovani," dodala Renáta Čuháková.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy