Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dominik a Silvester (†27, †21) neprežili zrážku s kamiónom
Zdielať na

Dominik a Silvester (†27, †21) neprežili zrážku s kamiónom

TORNAĽA, ČOLTOVO / Smrteľná dopravná nehoda sa stala okolo polnoci na ceste medzi Tornaľou a Čoltovom. Dvadsaťosemročný vodič kamiónu pravdepodobne zaspal, prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s Peugeotom.

Auto skončilo na streche

V Peugeote sedeli v tom čase traja ľudia, ktorí mali podľa informácií cestovať za prácou do Rakúska. Po náraze odhodilo osobné auto vedľa cesty a ostalo prevrátené na streche. Dominik a Silvester zrážku neprežili.

Ženu pri náraze vyhodilo z auta, dvaja spolujazdci ostali v aute zakliesnení. Na mieste zasahovalo niekoľko sanitiek a hasiči z Tornale. Náročný zásah  trval viac ako pol hodinu, obidvoch mužov sa im podarilo dostať z auta von.

Kamionista bez škrabanca

Zomreli pravdepodobne ihneď po zrážke, obidvaja mali rozsiahle devastačné poranenia.  Ich spolujazdkyňa (35) sa ľahko zranila. Kamionista, ktorý nehodu pravdepodobne spôsobil, sa nezranil.

Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. "Ďalšie okolnosti nehody sú predmetom policajného vyšetrovania," informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy