Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Odvážna dôchodkyňa (62) dobila zlodeja, naháňala ho po ulici
Zdielať na

Odvážna dôchodkyňa (62) dobila zlodeja, naháňala ho po ulici

ZBOJ / Mária z obce Zboj (okr. Snina) je naozaj odvážna! V jej dome ju prepadol neznámy muž. No zrejme nerátal s tým, že čiperná žienka sa ho vôbec nezľakne. Pani Mária naňho spustila krik a bila ho po hlave. Zlodej do nej sotil takou silou, že žena spadla na zem a udrela si hlavu o stôl. To však robiť nemal...

Naháňala ho aj so psom

Babička sa naštvala a začala zlodeja naháňať po dedine aj so svojim psom. "Ja keď som prišla, tak som ho prichytila tu pri tom. začala som ho trepať po hlave, že čo tu chceš a za kapucňu," hovorí babička.

"Na rodinnom dome zlodej rozbil okno, cez ktoré sa následne dostal dovnútra," uviedol hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobaník. "Viete čo, to všetko bolo smetisko. Posteľ prevrátená, šaty vyhádzané zo skrine," hovorí Mária.

Neznámy muž prehľadal v dome každý centimeter. Aj napriek tomu, že ho z celej sily bila po hlave, nebránil sa. "Nič, ani slovo mi nepovedal, nič," hovorí Mária. No po pár sekundách si uvedomil, že z domu musí rýchlo zmiznúť. "On ma tu udrel do toho stolíka, ja som si udrela hlavu. Potom som za ním bežala na chodbu,a ešte na chodbe som ho chytila za kapucňu a som rvala," dodáva Mária.

Kamery nefungujú

Nakoniec obaja vybehli až na ulicu. Pani Mária utekala aj s svojim psom po dedine, no zlodej bol rýchlejší. "Džina ho hnala dole ulicou, ale tak čo," opisuje Mária. Babičke sa zlodej stratil niekde v miestach, paradoxne rovno pod kamerami. Tie však už takmer rok nefungujú.

Mária si spomína, že muž bol oblečený veľmi slušne a mohol mať okolo dvadsať rokov. "Bradu mal a čierne vlasy," hovorí Mária. "Taký vysoký chlap to bol," opisuje zlodeja suseda. Polícia už v tomto prípade začala trestné stíhanie pre prečin krádeže a porušovanie domovej slobody.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy