Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nepovedal, kde má peniaze. Odrezali mu penis!
Zdielať na

Nepovedal, kde má peniaze. Odrezali mu penis!

PRAHA / Česká polícia a agenti americkej FBI zadržali nebezpečného lupiča s bohatým registrom trestov. V Kalifornii vraj uniesol bohatého podnikateľa, ktorého brutálne mučil. Nakoniec mu odrezal penis. Brutalita prípadu svojho času otriasla americkou verejnosťou.

Hoseina Najeriho (34), jedného z najhľadanejších a najbrutálnejších lupičov USA, zadržali v Prahe agenti americkej FBI v spolupráci s českými policajtmi. "Tento muž sa mal v Kalifornii dopustiť násilných trestných činov, ku ktorým malo dôjsť obzvlášť násilným spôsobom," potvrdila hovorkyňa policajného prezídia ČR Andrea Ježková. 

Obchodníka odvliekli do púšte

Všetko sa to malo odohrať ešte v minulom roku v októbri. Najeri mal s ďalšími tromi kumpánmi uniesť bohatého majiteľa lekárne, ktorý podľa všetkého predával marihuanu.

Údajne ho odvliekli do púšte. Tu ho mali mučiť zapnutou LED lampou, pričom sa ho neustále pýtali, kde má schované peniaze. Odmietal to však prezradiť. Únoscovia mu teda odrezali penis a odišli preč.

Obchodník strávil následne niekoľko mesiacov v nemocnici. FBI rozbehla rozsiahle pátranie. Najeri utiekol do Iránu. Urobil ale chybu, keď nasadol opäť do lietadla, aby navštívil svoju rodinu v Španielsku.

Zločinca pošlú naspäť do USA

Sebavedomo vystúpil z lietadla. Nemaskoval sa, nemal pri sebe falošný pas. Policajti išli na istotu. "Cudzinec ostal pomerne prekvapený. Zákrok prebehol bez väčších komplikácií. Agenti FBI celú akciu sledovali z blízkej vzdialenosti," doplnila Ježková.

Američan sa momentálne nachádza v policajnej cele. V najbližších dňoch by ho mali previezť naspäť do Spojených štátov amerických. Jeho kumpánom hrozí doživotné väzenie.

Téme sa venuje reportér Martin Krpač. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy