Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Desivé podozrenie! Stratený Peter (47) je zaliaty v betóne!
Zdielať na

Desivé podozrenie! Stratený Peter (47) je zaliaty v betóne!

HUDCOVCE / Možno je už zaliaty v betóne. S touto hrôzostrašnou verziou prišla manželka muža, ktorý je od minulého týždňa nezvestný. 47-ročný Peter z Hudcoviec v okrese Humenné jej najprv odkázal, aby mu poslala oblečenie na zimu, no neskôr jeho kolega tvrdil, že Peter to má namierené domov. Ani po týždni však z Čiech na východ Slovenska nedorazil.

Zľahla sa po ňom zem

47-ročný Peter posledné dva mesiace pracoval neďaleko Plzne. Na jednej zo stavieb si zarábal ako robotník. Jeho manželka nám povedala, že každý deň zvykol dať o sebe vedieť. Či už SMS-kou alebo telefonátom, no za posledný týždeň sa po ňom akoby zľahla zem.

Zasypaný do betónu

Keď spolu naposledy hovorili, manželke povedal, aby mu po kolegovi poslala oblečenie na zimu. No o pár dní už pani Ivete ten istý kolega tvrdil, že jej manžel Peter z Čiech odišiel a je na ceste domov. Nedorazil však ani do Hudcoviec, ani k mame do Levoče. "Povedal mi, že ho mohli okradnúť alebo uniesť. Je to veľká záhada. Stále myslím na to, či nespadol do betónu a či ho tam nezasypali," hovorí matka nezvestného Iveta.

Opis hľadaného

"Nezvestný muž je vysoký asi 170 cm, štíhlej postavy, má tmavé krátke hnedé vlasy a modré oči," upresnila opis hľadaného hovorkyňa Krajskej polície v Prešove Jana Migaľová. Ak ste 47-ročného Petra niekde videli, oznámte to na čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Hoci o ňom zúfalí príbuzní nepočuli už sedem dní, stále veria, že sa môže nájsť živý a zdravý.

Téme sa venuje reportérka Jana Veľasová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ, Policia

Súvisiace články

Najčítanejšie správy