Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Dávida Meluša (15) stále hľadajú, zapojili sa vojaci
Zdielať na

Dávida Meluša (15) stále hľadajú, zapojili sa vojaci

KRNČA, SOLČANY / Polícia pátra po 15-ročnom Dávidovi Melušovi z Krnče. Od pondelka rána, kedy odišiel z čakárne zubnej ambulancie v Solčanoch, je nezvestný. Tínedžer má vraj panický strach z lekárov.

Bojí sa lekárov

Dávida Meluša naposledy videli v pondelok o 6:15 v čakárni solčianskej zubnej ambulancie. Odvtedy sa po ňom zľahla zem. Podľa našich informácií má mladík panický strach z lekárov.

K zubárovi sa aj preto odhodlal až po dvoch týždňoch ukrutných bolestí. Zrejme bol aj teraz strach silnejší, a preto napokon odišiel z čakárne na neznáme miesto.

Pomôžte polícii

Podľa našich informácií mal rád hory. Je teda možné, že sa skrýva niekde v okolitých lesoch. Päťnásťročný Dávid Meluš z Krnče je 182 cm vysoký, štíhlej postavy, má modré oči a špinavé blond vlasy.

Naposledy mal oblečené tmavošedé nohavice, čiernu mikinu na zips a šedé tenisky. Má opuchnutú pravú časť tváre. Ak by ste ho videli, kontaktujte políciu na známom čísle 158.

Do pátracej akcie sa zapojili aj vojaci. Tridsiatim policajtom bude pomáhať stovka členov armády aj špeciálna kynologická záchranná služba Slovakia so špeciálne cvičenými psami a vrtuľník.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy