Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nikolku (12) mal zneužívať otčim, súd nekonal 2 mesiace!
Zdielať na

Nikolku (12) mal zneužívať otčim, súd nekonal 2 mesiace!

SNINA / Kauza údajného sexuálneho zneužívania iba 12-ročnej Nikoly jej otčimom, príslušníkom policajného zboru, sa konečne pohla. Kompetentné orgány totiž nekonali takmer dva mesiace a maloletú nechali pri stíhanom mužovi. Bratislavský súd teraz rozhodol, že Nikola bude zverená do opatery otca. Otčim ju však odmietol odovzdať!

Policajt ignoroval súd

Nikolku mala pritom odovzdať len jej matka. Ona je totiž jej zákonným zástupcom. Jej manžel, ktorý je hraničný policajt, ju ale nepustil ani k slovu a súdne rozhodnutie úplne ignoroval. Biologický otec požiadal o pomoc aj políciu, tá ale vykonanie súdneho rozhodnutia zabezpečiť nepomohla. Samotné dievča pritom k otcovi chcelo ísť.

Zneužívanie a tresty

Namiesto toho sa muž, ktorý čelí trestnému stíhaniu zo sexuálneho zneužívania dieťaťa, vyhrážal. Nikolina matka sa však nakoniec spamätala a dcéru sa rozhodla predsa len odovzdať. Nikolku mal hraničný policajt okrem sexuálnych praktík aj neprimerane trestať a veľmi zaťažovať prácou. Potvrdzuje to aj psychologický posudok. Obvinenie vo veci ale ešte nepadlo.

Peklo mala prežívať dva roky

Peklo mala Nikola prežívať až dva roky v Snine, kde sa jej matka odsťahovala z Bratislavy. Povedať to dokázala len psychologičke, pred otcom sa hanbila. Ten ju odmietol matke vydať a za to skončil v CPZ-tke on a nie údajný páchateľ. Obchytkával ju za prsia a bozkával ju. Chcel od nej veľkú pusu jazýčkovú," hovorí otec Nikolky Stanislav Bona.

Obvinenia odmieta

"Sú tam bitky, sú tam hádky, alkohol. Koľkokrát mi povedala, že je hladná," hovorí teta Nikolky. Okrem toho ju mal otčim chytať za zadok a na zahriaknutie matky ohľadom pŕs mal reagovať, že len kontroluje či rastú.

Ten ale všetky obvinenia radikálne odmieta. "Všetko sú to klamstvá vymyslené z jeho hlavy. Nosí jednotky, nemá žiadne problémy," hovorí otčim Nikoly. VIAC TU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy