Oblačno
19°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Robiť potrebu pri ceste sa nevypláca, presvedčil sa Blažej (62)
Zdielať na

Robiť potrebu pri ceste sa nevypláca, presvedčil sa Blažej (62)

VEĽKÝ LAPÁŠ / Vodič z Levíc chcel ísť iba na malú potrebu a takmer prišiel o život. Neďaleko Veľkého Lapáša (okr. Nitra) zastavil na kraji cesty. Pritom, ako chcel prebehnúť na druhú stranu ho zrazilo auto. S vážnymi zraneniami skončil v nemocnici.

Chcel prebehnúť na druhú stranu

Vodič si chcel urobiť tzv. cik pauzu. Keďže na druhej strane cesty boli stromy, rozhodol sa, že ju vykoná práve tam. "On išiel z tejto strany na druhú stranu, na potrebu chcel ísť," opisuje svedok.

Úsek, na ktorom sa nehoda sa stala je dosť frekventovaný. Podľa svedka muž vraj chcel rýchlo prebehnúť na druhú stranu. Vbehol však rovno pod kolesá auta. "On sa pozrel doprava ten pán a hneď vykročil a nepozrel sa doľava a ten na tom Favorite nemal šancu ho zbadať," tvrdí svedok.

Blažej (62) vyletel na kapotu

62-ročný muž vyletel na kapotu auta. Vodič ho vliekol ešte niekoľko metrov a potom dopadol na zem. Zrazený Blažej viezol v aute aj syna a všetko sa udialo pred jeho očami. Z toho čo sa stalo bol v šoku, rovnako bol na tom aj vodič, ktorý ho zrazil.

Vodič uviedol, že zrážke už zabrániť nedokázal. Záchranári muža previezli do nemocnice. "Chodec utrpel zranenia hlavy a chrbta. V dychu vodiča ani zraneného chodca policajti alkohol nezistili," uviedla hovorkyňa nitrianských krajských policajtov Renáta Čuháková.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy