Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Krvavá hubačka. Žena (29) mala dobodať bývalého priateľa (33)
Zdielať na

Krvavá hubačka. Žena (29) mala dobodať bývalého priateľa (33)

VRANOV NAD TOPĽOU / Aj pokojná hubačka sa môže skončiť poriadne divoko. Najmä ak zúčastneným pomúti hlavy alkohol. Mladého muža z Vranova mala po takejto hubačke napadnúť jeho bývala družka. No objavila sa aj iná verzia príbehu.

Huby a alkohol

Žena býva v dome aj so svojim druhom. V sobotu k nim prišiel jej bývalý partner a jeho návšteva mala poriadne divoký a takmer tragický koniec. "Boli sme v lese na hubách, opekali sme si a dali sme si aj alkohol. Prišli sme domov a začali sme čistiť nazbierané huby. Potom sa začala hádka," hovorí súčasný partner.

33-ročný bývalí partner sa zrejme zdržal dlhšie ako domáci čakali. V noci ho už zakrvaveného z domu odviezla záchranka do nemocnice. "Nepodarilo sa nám dostať z domu bývalého priateľa mojej družky, tak to dopadlo ako to dopadlo," dodáva súčasný partner.

Výpovede nesedia

"Pacient bol ošetrený ambulantne. Utrpel zlomeninu nosa, drobné tržné rany a pomliaždeniny rúk," uviedla hovorkyňa nemocnice Zuzana Gajdošíková.

Podľa našich informácii mal muž v nemocnici povedať, že ho napadla a dobodala 29-ročná bývala družka. Policajtom však už povedal, že sa zranil sám. "Muž vo výpovedi uviedol, že v izbe mal britvu a žiletky, na ktorých sa mal porezať," hovorí hovorca polície v Prešove Daniel Džobaník.

Polícia prípad vyšetruje

V nemocnici údajne uviedol zlé informácie pretože bol opitý. Polícia okolnosti prípadu ešte preveruje, no zúčastnení v tom majú jasno. "Dopadlo to ako to dopadlo, ale prípad je uzavretý," dodal súčasný partner. "Polícia v danej veci prijala trestné oznámenie, zatiaľ trestné stíhanie začaté nebolo," dodáva Daniel Džobaník.

Téme sa venuje reportér Pavol Janič. INFORMÁCIE ONLINE TU.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy