Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Dobodaný taxikár Mirko (45): Do taxíka si už v živote nesadnem
Zdielať na

Dobodaný taxikár Mirko (45): Do taxíka si už v živote nesadnem

Šialenec. Amok. Výraz v očiach, na aký sa nezabúda. Presne takto popisoval svojho takmer vraha michalovský taxikár Miroslav. Prežil 17 bodnutí nožom od vlastného zákazníka. Zaútočil naňho na opustenom mieste a bez rozmyslenia ho takmer ubodal k smrti. Prežil možno zázrakom. Polícia však na prípad uvalila informačné embargo.

Na taký ksicht človek nezabudne...

Na bruchu hrudníku a krku má až 17 bodnutí. "Ja si už do taxíka asi v živote nesadnem... Začal ma bodať bez, neviem, ani sa neozval celou cestou. nič proste.  Mal veľkú silu, lebo som sa bránil a ruky dorezal, všetko. Začal som ho prosiť, že nech ma nechá, nech to proste prestane, prečo to robí.

On mi hovorí, vystúp z auta. On sadol do auta, auto otočil a išiel preč... Na taký ksicht človek nezabudne. Ten výraz v očiach, aký mal. Čistý amok. Šialený človek," popísal osudnú noc 45-ročný Miroslav.

Zaviesť mal muža na grilovačku

Podľa našich nepotvrdených informácií má byť neznámy muž zodpovedný za pokus o lúpež tunajšej herne. Následne na železničnej stanici nastúpil do taxíku a tu sa začala takmer cesta smrti pre michalovského taxikára.

V amoku ho bodal hlava nehlava

Muž ho podľa vlastných slov najskôr nasmeroval do rekreačnej oblasti na Zemplínskej Šírave, vraj ho tam mala čakať partia kamarátov, ktorí organizovali grilovačku. Zrazu však na opustenom mieste nariadil zastaviť vozidlo a taxikára začal v amoku bodať do krku, hrude a brucha!

Taxikár nestratil duchaprítomnosť a snažil sa ho presvedčiť, aby prestal, tak ho muž z auta vyhodil. Ponechal mu len mobil, ktorým si okamžite zavolal pomoc. Podľa našich informácií je taxikár už po operácii a je mimo ohrozenia života.

Po neznámom útočníkovi polícia stále pátra, no pravdepodobne mu je už na stope. Ukradnutý taxík bol nájdený v areáli bývalého družstva. Vraj v ňom bolo zakrvavené tričko útočníka.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Taxíky_taxislužba_taxikári_autá_auto

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy