Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nájdem si ťa a zabijem ťa, vyhrážal sa Jaroslav (38) družkinej matke
Zdielať na

Nájdem si ťa a zabijem ťa, vyhrážal sa Jaroslav (38) družkinej matke

LUČENEC / Pre rokom pestoval na balkóne marihuanu, dnes je obvinený z nebezpečného vyhrážania sa. "Nájdem si ťa nech si kdekoľvek a zabijem ťa." Tieto slová mal Jaroslav (38) z Lučenca adresovať matke svojej družky (18).

Vyhrážal sa matke svojej družky

Tieto vyhrážky mal Jaroslav adresovať matke svojej družky len preto, že sa chcela stretnúť so svojou dcérou. "Poškodenej, ktorá je matkou jeho družky, sa opakovane osobne aj telefonicky vyhrážal zabitím," uviedla Mária Faltániová, hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica. 

Judita (42) zrejme nie je nadšená zo vzťahu svojej dcéry (18). Tá sa už takmer dva roky stretáva s o 20 rokov starším mužom, ktorý bol obvinený aj z drogovej trestnej činnosti. Marihuanu pestoval rovno na balkóne.

Jeho zadržiavanie v septembri minulého roku malo dramatický priebeh. Jeho mladú priateľku museli vtedy ratovať záchranári, pretože skolabovala. A zrejme z tohto nevhodného prostredia chcela Judita svoju dcéru vytrhnúť.

Družka: Moja mama klame, chce jeho byt

Tá sa jej obrátila chrbtom a postavila sa na stranu svojho priateľa. "Moja mama klame, udala ho. Nie je pravda, lebo ja som bola tam všade a to nie je pravda," hovorí na obvinenia priateľka Jaroslava. "Nemá ho rada a chce dostať jeho byt," dodáva.

Jej postoj ale nechápu ani susedia. Tvrdia, že z ich bytu často počuť hádky a krik a sú presvedčení o tom, že Jaro svoju priateľku pravidelne bije. Nikdy však na neho nezavolala policajtov a neurobili to ani susedia. Majú vraj z neho obrovský strach. Aj z toho dôvodu neodhalíme ich identitu. "Čo my tu trpíme, tak to je sila. Ja sa bojím ísť výťahom, keď on ide," hovorí suseda.

Podľa susedov sú problémoví

"Ani ona ani on nie sú normálni. Keby ste počuli, ako sa naháňajú po byte, ako stádo koní. On presne vie, kde ju má udrieť, aby to nebolo vidieť," dodáva ďalší sused. Jara obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania a sudca rozhodol o tom, že bude stíhaný väzobne, čo ťažko niesla jeho priateľka.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy