Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Muž (52), ktorý masturboval pri školách, je na slobode!
Zdielať na

Muž (52), ktorý masturboval pri školách, je na slobode!

HUMENNÉ / 52-ročný muž, ktorý sa ukájal pred školami v Humennom, je po troch mesiacoch strávených vo väzbe opäť na slobode. Dostal trojročnú podmienku a viacero obmedzení. Nesmie piť alkohol a má zákaz zdržiavať sa v okolí školských zariadení. Jeho príbuzní sú odhodlaní podporovať ho v liečbe. Tvrdia, že išlo o skrat.

Vraj sa len potreboval vymočiť

Vyberal si základné a materské školy. Podľa našich zistení sa bránil tým, že sa len potreboval vymočiť. Svedkovia, ktorí to videli, vnímali jeho správanie inak.

Keď skončil v rukách polície, na krku mal okamžite obvinenie z výtržníctva. Tri mesiace strávil v ústave na výkon väzby. Teraz je na slobode. Súd mu však uložil viacero obmedzení.

"Zákaz zdržiavať sa okolo škôl a verejných priestranstiev, kde sa zdržiavajú deti a taktiež ochranné sexuologické liečenie a protialkoholické liečenie ambulantnou formou," tvrdí hovorca Krajského súdu v Prešove Michal Drimák.

Príbuzní stoja za ním

Päťdesiatdvaročný Humenčan to, čo sa stalo, nekomentoval. Príbuzní však stoja za ním. Jeho konanie považujú na skrat. "On to predtým v živote nikdy nerobil," tvrdí jeho príbuzná.

Humenčan dostal 3-ročnú podmienku. V Dohode o vine a treste, ktorú so súdom uzavrel, je uvedené napríklad aj to, má zákaz používať alkoholické nápoje alebo akékoľvek iné návykové látky.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy